Våre merker

PILGRIM

ble etablert i Skanderborg i Danmark i 1983. De to danskene, Annemette Markvad og Thomas Adamsen, begynte å følge lidenskapen for å designe smykker. Til tross for den fire tiår lange reisen som har utviklet seg til merkevaren som Pilgrim er i dag, er det to ting som ikke har endret seg siden begynnelsen. Annemette og Thomas’ viktigste misjoner. Den ene var å lage smykker som får deg til å føle deg sterk, mens den andre var å bygge en arbeidsplass der alle ansatte trives med å dra på jobb og hvor respekt, ansvar og tillit er verdier som settes ut i livet hver dag. Dette var og vil alltid være grunnlaget for Pilgrim.

BALLINGER JEWELLERY

Ballinger Jewellery er et elegant og klassisk smykkemerke fra Bath i England. Emily Wadsworth etablerte merket i 2023, og er allerede i gang med sin andre smykkekolleksjon. Merket og designene er inspirert av Emilys bestemor, som hele livet har vært opptatt av vakkert og tidsløst design. Ballinger er hennes pikenavn. Den neste kolleksjonen til Emily heter Something Blue, og er en brudekolleksjon, som Emily har designet til sitt eget bryllup i september. Bli inspirert av elegant retro design!

SAN SARU

San Saru er et lekent smykkemerke fra Barcelona, som ble startet av noen venninner for åtte år siden. De elsker å reise, og har hentet sin inspirasjon til smykkene de designer fra spennende land som Marocco, India og Thailand. Smykkene er designet og produsert i Spania av sølv og sølv som er forgyllet med gull og av ekte smykkestener. San Saru får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

CUOIERIA FIORENTINA

Cuorieria Fiorentina ble grunnlagt for førti år siden av Meini-familien i Reggello i Toscana: Et sted fullt av historie, kultur, håndverk og nøktern livsstil. De klassiske veskene er designet og laget i Toscana av italiensk skinn. Cuoieria Fiorentina får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

BLOSSOM BEAUTY

Blossom Beauty kommer fra sunny California, og lager fantastiske velvære- og pleieprodukter med naturlige og velduftende ingredienser. Produktene er laget av gode, pleiende oljer med fantastiske dufter av frukt og blomster. De vakre blomstene på innsiden av produktene er helt ekte, og nydelige å se på. I sortimentet finner du elegante produkter, som Roll-on lip gloss, Color-changing lip balm, Lip Gloss Tube, Cuticle Oil, neglelakkfjerner og et velfylt neglesett. 

KEECIE 

Keecie ble grunnlagt av designer Klaartje de Hartog i 2007 og er i dag en internasjonalt kjent nederlandsk merkevare. Med Klaartjes bakgrunn fra produktdesign og hennes lideskap for vintage design, er hun fremdeles drivkraften bak Keecie. Med øye for farger og detaljer, har hun både en praktisk og estetisk tilnærming i utviklingen av produktene. Hennes design vil derfor ikke bare se bra ut, men også være funksjonelle og vare i mange år.

Keeciekolleksjonen er ikke noen standard kolleksjon: Hvert design overrasker deg med sin unike form, farge og originale silketrykk. Alle Keecieprodukter er omsorgsfullt laget for hånd av italiensk skinn av høyeste kvalitet, og som bare blir vakrere med tiden.

OTTOMAN HANDS

Ottoman Hands holder til i London, og er et tyrkiskinspirert smykkemerke der hvert enkelt produkt er laget for hånd. Merket startet reisen sin i 2009 på Portobello Road fra en liten markedsbod. Det tok ikke lang tid før de håndlagede produktene av ekte smykkestener ble oppdaget. Siden den gang har merket vokst og er nå å finne i noen av de mest revolusjonære, stilfuller og luksuriøse boutiques, stormagasiner, museer og kunstgallerier over hele verden.

Hvert produkt er designet i studioet i Notting Hill, og blir omsorgsfullt håndlaget av gullsmeder i smykkeverkstedet i Istanbul. Smykkestenene er på en bærekraftig måte hentet fra hele verden og blir omgjort til både klassiske og innovative kreasjoner. Ottoman Hands kolleksjoner omfatter både fortryllende statement designs og delikate og minimalistiske produkter, som er perfekt for å skape en lagvis, unik og personlig stil. Ottoman Hands får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

BIBA

BIBA ble etablert i 2011 i Barcelona, og er opptatt av rene, bærekraftige materialer til sine vesker, lommebøker og skjerf. Designet er både ungdommelig og elegant, og er populært over hele verden. Nå er BIBA endelig i Norge for første gang, og finnes kun hos oss! I 2014 startet BIBA Almaprosjektet, som støtter indiske kvinner i deres kamp mot diskriminering på bakgrunn av kjønn, kaste og nedsatt funksjonsevne.

BIBA har de tre ulike kolleksjonene Be Natural, Heritage og Natural Leather. Alle produktene er håndlaget i vakkert design av naturlig, vasket skinn og ren bomull. BIBA får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

BIBA - Handcrafted Bags - Natural Leather - Meaning and Significance

ANIA HAIE

Ania Haie er et Londonbasert merke, som oppstod fordi de ville tilby vakre, trendy smykker av god kvalitet og til gode priser til alle moteinteresserte jenter og kvinner. Alle produktene deres lages av 925 sterling sølv, både forgyllet med 14 karat gull og rosegull. Hvert smykke, armbånd, hver øredobb og ring, er designet for å bli brukt lagvis og gjerne sammen med smykker du har fra før. Dette skaper den ultimate personlige stilen, både til hverdags og til festlige anledninger.

ALEYOLÉ

Aleyolé så dagens lys i Barcelona i 2014 med den hensikt å skape enkle dag-til-dag-smykker. Aleyolé er inspirert av minimalisme med en touch glamour, og designer små skatter som jenter og kvinner kan bruke i livene sine. De kommer med nye kolleksjoner flere ganger i året, med nye finesser og overraskelser. Aleyolé får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

GIULIA 

Giulia produserer strømpebukser av høy kvalitet til gode priser, og har sin produksjon i Ukraina og sitt hovedkontor i Wien, hvor de produserer og sender varer til hele verden. Giulia var opprinnelig et italiensk strømpebuksemerke som produserte sine produkter med høykvalitetsmaskiner etter italiensk tradisjon, og som har blitt videreført i sitt nye land. Giulia har lekre strømpebukser til alle behov, og hos oss finner du både shiny, matt, formende og av ulike tykkelser i alle størrelser. 

CLANDAR

Clandar holder til i historiske omgivelser i Bath, England, der de designer vakre tweedplagg og skjerf og sjal i den fineste merinoull og kashmir. De har tatt opp igjen arven for å støtte den britiske tekstilindustrien, slik at gammel kunnskap og håndverkstradisjoner ikke går tapt. Alle deres produkter er 100% produsert i Storbritannia ved veverier i England og Skottland som er opptil 250 år gamle. Clandars kashmirprodukter er laget av verdens fineste kashmir, klassifisert som 'A', som betyr at fibrene har blitt skånsomt kammet fra undersiden av kashmirgeita, som er de sjeldeneste og mest silkemyke fibrene.

Deres tweed er laget i eksklusiv House Tweed og Harris Tweed, som er vevd eksklusivt for Clandar etter strenge regler og kvalitetsprosedyrer. Den vendbare tweedponchoen er laget i flere omganger, av både House Tweed og Harris Tweed. Sistnevnte kan kun naturfarges, spinnes og veves på øya Harris på Hebridene for å få kvalitetsstempelet Harris Tweed. Disse produktene finner du ikke noe annet sted i verden. Clandar får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

CAROUSEL JEWELS

Carousel Jewels er et fantastisk merke for smykkedesign, som holder til i London. Deres design tar utgangspunkt i nydelige mønstre og design fra ulike epoker i verdenshistorien, og gir dem en moderne vri som passer til dagens livsstil og mote. Carousel Jewels bruker kun diamanter, edelstener, naturperler og smykkesteiner sammen med sølv som er belagt med 22 karat gull. Alle produktene er håndlaget på en bærekraftig og etisk måte av kunnskapsrike håndverkere.

Stadig vekk er Carousel Jewels å se i motemagasiner og de unike produktene bæres av kjendiser og bloggere verden rundt, som har lagt sin elsk på dette merket. Carolusel Jewels får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.

VINTOUCH JEWELRY

Vintouch™ er et italiensk smykkemerke som holder til i Torre del Greco, hjemlandet for de vakre Cameoene. Grunnlegger Alessandro Ricevuto har lidenskapen for smykkedesign i blodet, og som har fortsatt familietradisjonen med å designe og lage smykker. Kolleksjonene til Vintouch er laget for å kunne brukes hver dag, omsorgsfullt håndlaget med fokus på detaljer ved å bare bruke edle metaller og ekte smykkestener.

Vintouch er svært opptatt av bærekraftig miljø, og derfor blir cameoene gravert for hånd i delikat porselen, i stedet for å bruke de utrydningstruede, tradisjonelle skjellene fra havet. Vintouch Jewelry får du kun kjøpt hos Northern Glow i Norge.