Vår historie

Genuine living. Happy life.

Northern Glow ble til fordi vi er lidenskapelig opptatt av vakkert, unikt design laget av ekte materialer. Utvalget vårt er eksklusivt, som betyr at vi har ikke mange av hvert produkt. Det er en god følelse å vikle et kashmirskjerf rundt halsen og bli like fornøyd og varm hver gang. De nydelige øredobbene laget av unike smykkesteiner og edelt metall, topper alltid antrekket og gir en personlig stil. Den lekre, håndsydde skinnveska som bare blir finere jo mer den blir brukt.

Våre verdier er Ekte, Vakkert og Etisk. Northern Glow ønsker å være med på å fremme både vakkert, unikt design og bærekraftig forbruk. Den nordlige gløden står for både eleganse og renhet. Dette synes vi er gode verdier for jorda vår.

FNs bærekraftmål nr. 12, er Ansvarlig forbruk og produksjon. Når Northern Glow velger leverandører og produkter, er dette selve kjernen. Vi er opptatt av bærekraftig og etisk forbruk og produksjon, og det må også våre leverandører være. De flotte merkene vi har valgt ut, finner du kun hos oss i Norge. Det er vi veldig stolt av. Merkene er nøye valgt ut på bakgrunn av unikt design, ekte råvarer og ansvarlig fremstilling.

God kvalitet og eleganse som varer
Northern Glow

Våre utvalgte merker:
Blossom Beauty, California, USA
Clandar, Bath, England
Vintouch Jewelry, Torre del Greco, Italia
Keecie, Amsterdam, Nederland
Carousel Jewels, London, England
Ottoman Hands, London, England
BIBA, Barcelona, Spania
Ania Haie, London, England
Aleyolé, Barcelona, Spania
Giulia, Wien, Østerrike